U kunt na het doorlezen van deze site welbewust onze school betrekken in de schoolkeuze voor uw kind.  Bent u geïnteresseerd geraakt, dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek. U bent van harte welkom!

Als vast onderdeel van het kennismakingsgesprek laten we u een kijkje nemen in de school en wellicht ook al in de groep van het leerjaar van uw dochter of zoon, zodat u gelijk de sfeer binnen Het Klinket kunt proeven.

Door het invullen van een inschrijfformulier kunt  u ons laten weten dat u hebt besloten uw kind bij ons op school aan te melden. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging dat uw kind bij ons staat ingeschreven. Ongeveer 6 weken voordat uw kind 4 jaar wordt zal de leerkracht waarbij uw kind wordt ingedeeld contact met u opnemen.
Hij/zij zal u uitnodigen om samen met uw kind  te komen kennismaken.  In dat gesprek zullen ook de dagdelen worden afgesproken waarop uw kind de groep kan bezoeken om te wennen. Dat mag tien keer een halve dag of vijf keer een hele dag zijn. Het is de bedoeling, dat uw kind zindelijk is voordat het op school komt.
 
Als uw kind vlak voor de zomervakantie vier jaar wordt, is het niet verstandig om net voor de vakantie mee te gaan draaien: de groep verandert na de vakantie immers nogal sterk. Leerlingen die vier jaar worden in de laatste zes weken voor de zomervakantie, komen daarom in principe pas na de zomervakantie voor het eerst op school. Over het kennismaken vooraf wordt contact opgenomen met de ouders.
 
Wilt u een afspraak maken met onze directeur Roswitha Goldsmid voor een kennismakingsgesprek dan kunt u ons bellen 026 3274168 of u kunt ons het contactformulier mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.